Chop Suey – kinesisk/amerikansk comfortfood
Jeg kan huske, da jeg var meget ung og der nærmest kun var Kinagrille der solgte takeaway. Jeg var vild…
En blog om mad og alt det uden om…
Jeg kan huske, da jeg var meget ung og der nærmest kun var Kinagrille der solgte takeaway. Jeg var vild…
Forleden hørte jeg podcasten Madøre med Mikkel Nielsen og gæsten var Dac Wichangoen og hun fortalte om en af sine…
Svinemørbrad med ”Black Pepper” sauce med aromatiske ris og asiatisk agurkesalat 1 mørbrad 1 stor gulerod 1-2 store løg…
800 g bagekartoffel 4 porre 1,5 dl hvidvin 1 l hønsebullion Frisk timian 125 g Philadelphia light 200 g bacon…
Dette er en super enkel ret, som jeg har brugt som foret. Den er frisk og tager ikke mange minutter…
Forleden var jeg til noget madfestival i Nykøbing sjælland og fik en posefuld friske biodynamiske grønsager for en 25er. Der…
Så er aspargessæsonen igang igen og jeg glæder mig til den hvert år som et lille barn til jul.…
Nu er det jo sæson for stenbiderrogn og da jeg havde købt en billig canadisk hummer fik jeg lyst til…
Forleden var min trang til indisk mad overvældende og jeg stod i Brugsen og holdt en Meyers Butterchicken færdigret…
Jeg er glad for det thailandske køkken, men som med de fleste ting bliver det ofte til ret standard retter…