Skip to content
  • Forside
  • Opskrifter
  • Restaurantbesøg
  • Film og TV
  • Om mig

…mest om mad

En blog om mad og alt det uden om…

TOMATSALATEN!

7. maj 2025Anders Hjerming Leave a comment

Inspireret af min ven William Milsteds fuldstændigt fantastiske tomattatar lavede jeg forleden en tomatsalat til nogle venner. Den blev så…

Read More

Gyozasuppe

7. april 20257. april 2025Anders Hjerming Leave a comment

Jeg er blevet helt vild med gyoza, både købeudgaven og de hjemmelavede, der øvrigt ikke er svære at lave, men…

Read More

”Grønsagslasagne” med bacon aka Luna´s dad´s Lasagna

19. marts 202521. marts 2025Anders Hjerming Leave a comment

Forleden var jeg inviteret til at lave mad på The Labkitchen hvor min datter Luna arbejder. Så jeg fik endeligt…

Read More

Bagte portobellosvampe

19. februar 2025Anders Hjerming Leave a comment

Bagte portobellosvampe Beregn 2 svampe per person til hovedmåltid. Vi skal jo spise mere grønt og fjerne kødet som fast…

Read More

Så er der Chili con carne…

18. december 202419. februar 2025Anders Hjerming Leave a comment

Inspireret af Jamie Oliver, er jeg kommet frem til denne opskrift, som jeg syntes indeholder alle de elementer en chili…

Read More

Muslingesuppe med Vadouvan karry

20. august 2024Anders Hjerming Leave a comment

  Vadouvan er en fransk karrytype, den er meget aromatisk, kraftigt og let sødligt. 
Det kan købes i bla. ASA…

Read More

Citronpasta eller Pasta al Limone

11. august 202311. august 2023Anders Hjerming Leave a comment

Her har i en pastaret der passer fantastisk til fisk, lyst kød eller kylling. Den kan også spises som en…

Read More

FYN – en pastaret med sommerminder

7. juli 2023Anders Hjerming Leave a comment

    For laaang siden holdt jeg ferie med familien i Middelfart og der opstod ideen til denne enkle pastaret…

Read More

Ragu Bianco eller Lys kødsauce

24. maj 2023Anders Hjerming Leave a comment

For en del år siden fik jeg en kaninragu hos en ven og siden har jeg haft lyst til en…

Read More

Tarte Flambee, Flammkuche eller hvid pizza, kært barn har mange navne

6. marts 202316. august 2023Anders Hjerming Leave a comment

Til en reception for et årstids siden fik jeg klassisk Tarte Flambe og blev helt vild med det. Siden har…

Read More

Navigation til indlæg

Page 1 Page 2 … Page 6 Next

Sider

  • Om mig

Tags

2gangeomugen aftensmad amerikansk asparges bacon bakchoy burger chili comfortfood dansk mad fast food fisk flåede tomater forret frokost hovedret hummer hurtig mad italiensk kartoffelsuppe kaviar kinesisk klassiker koriander kylling let livret luksus mandler michelin mormormad mørdbrad oksekød Pasta pinse porresuppe ragu ris risotto salat sild skaldyr spisdanskfisk suppe thailansk

Seneste indlæg

  • TOMATSALATEN!
  • Gyozasuppe
  • ”Grønsagslasagne” med bacon aka Luna´s dad´s Lasagna
  • Bagte portobellosvampe
  • Så er der Chili con carne…

Seneste kommentarer

  • Lone Mølgaard til Mine “Boller i karry”
  • Anders Hjerming til Mine “Boller i karry”
  • Charlotte G til Mine “Boller i karry”
  • Anders Hjerming til Pad Kapow ala Anders
  • Marianne til Pad Kapow ala Anders

Arkiver

  • maj 2025
  • april 2025
  • marts 2025
  • februar 2025
  • december 2024
  • august 2024
  • august 2023
  • juli 2023
  • maj 2023
  • marts 2023
  • januar 2023
  • juni 2022
  • marts 2022
  • januar 2021
  • juni 2020
  • oktober 2019
  • maj 2019
  • marts 2019
  • februar 2019
  • december 2018
  • juni 2018
  • februar 2018
  • oktober 2017
  • september 2017
  • juni 2017
  • april 2017
  • marts 2017
  • januar 2017
  • oktober 2016
  • september 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • maj 2016

Kategorier

  • Diverse
  • Film og TV
  • Opskrifter
  • Restaurantbesøg

Div

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org
© 2025 ...mest om mad | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.
Facebook Instagram