Muslingesuppe med Vadouvan karry
Vadouvan er en fransk karrytype, den er meget aromatisk, kraftigt og let sødligt. Det kan købes i bla. ASA…
En blog om mad og alt det uden om…
Vadouvan er en fransk karrytype, den er meget aromatisk, kraftigt og let sødligt. Det kan købes i bla. ASA…
Her har i en pastaret der passer fantastisk til fisk, lyst kød eller kylling. Den kan også spises som en…
For laaang siden holdt jeg ferie med familien i Middelfart og der opstod ideen til denne enkle pastaret…
For en del år siden fik jeg en kaninragu hos en ven og siden har jeg haft lyst til en…
Til en reception for et årstids siden fik jeg klassisk Tarte Flambe og blev helt vild med det. Siden har…
Vi skal jo spise flere grønsager og selv om det er lidt svært for mig at omstille mig, så prøver…
Jeg kan huske, da jeg var meget ung og der nærmest kun var Kinagrille der solgte takeaway. Jeg var vild…
Forleden hørte jeg podcasten Madøre med Mikkel Nielsen og gæsten var Dac Wichangoen og hun fortalte om en af sine…
Svinemørbrad med ”Black Pepper” sauce med aromatiske ris og asiatisk agurkesalat 1 mørbrad 1 stor gulerod 1-2 store løg…
800 g bagekartoffel 4 porre 1,5 dl hvidvin 1 l hønsebullion Frisk timian 125 g Philadelphia light 200 g bacon…