Diverse

Thaiinspireret rejesalat

Dette er en super enkel ret, som jeg har brugt som foret. Den er frisk og tager ikke mange minutter at lave. Desuden kan den laves i god tid og serveres uden stress. Til sidst i opskriften har jeg et fif til at lave den til en hovedret med enkle midler.

Ingredienser:
1. stk Mango
1. stk Avocado
1.stk Rødløg
1/2 halv Agurk hvor kernerne er fjernet
200 – 300g Rejer(Køb den bedste/friske du kan. E.v.t en pose frosne pillerejer)
1. stk Lime
1. stk Chili
Jordnødde eller neutral olie
Koriander

Start med at lave dressingen
Pres saften af en lime i en skål og tilføj olie i forholdet 1 olie til 2 limesaft. Hak chilien fint – med eller uden hinder efter smag, og kom det i dressingen. Smag til med salt og peber og stil koldt.

Skær Mango og Avocado i tern.
Hak Rødløget fint
Halver Agurken og skær i tynde skiver

Bland grønsagerne og hæld dressingen på og stil koldt.

Inden servering komme Rejerne i og hakket frisk koriander drysses over.

Hvis du vil bruge retten som hovedret kan du lave dobbelt portion derssing og komme 200-300 g blancherede afskallede Edambønner og nogle afkølede kogte nudler i.

Velbekommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *