Opskrifter

Hønsesalat med twist!

 

H-salatMin Hønsesalat

 

Jeg er vild med hønsesalat og og når der er friske asparges bliver det ikke lækrere. Jeg har lavet min med på flere forskellige måder, men i år blev den helt forrygende. Tricket var græsk yoghurt! Så her er min opskrift .

 

1 stk kold kogt kylling 1200-1600g
Kog den med urter og grønsager og spis suppe dagen efter eller frys den ned til en anden dag.

200 g mayonnaise
200 g græsk yoghurt 2%
700 g blandede hvide og grønne asparges
1 spsk. Dijonsennep
1 spsk. Karry
Revet skal og saft af ¼ citron
Salt og peber
Bacon til du siger stop 😉

Kørvel til pynt

 

Pil kyllingekødet og del i mundrette stykker

Bland mayo, yoghurt og krydderierne

Skær aspargesene i 1,5-2 cm stykker

Blancher de hvide i ca 1-2 min og kom de grønne ved i et minut

Kom dem i en skål med koldt vand

Dryp dem godt af og vend dem med kyllingekødet i dressingen – gem lidt aspargesstykker til at pynte med

Slut af bed et drys kørvel

 

 

Jeg hedder Anders Hjerming. Bloggen er en konsekvens, af at jeg alligevel beskæftiger mig med mad, en meget stor del af min tid. Jeg laver mad, jeg spiser en del ude, jeg læser om mad, jeg fotograferer mad engang imellem og så er en del af min venskabskreds i madbranchen på den ene eller anden måde. På bloggen vil jeg skrive stort og småt om de fleste aspekter af mad. Der vil være opskrifter, restaurantbesøg, omtale af gear til madlavning, omtale af arrangementer o.s.v.

Leave a Reply

Din emailadresse vil ikke blive offentligtgjort.Krævede felter er markeret *