Opskrifter

Broccolisalat – en klassiker

broccoli

Dette er endnu en salat fra min hånd. En klassiker som jeg kun har justeret meget lidt på. Og igen er det den græske yoghurt der gør tricket. Den bliver bare friskere end med cremefraiche, men hver mand sin smag so feel free 😉

Salat

1 broccolihoved
60 g pinjekærner
1 rødløg
håndfuld tørrede tranebær

Dressing

1 dl græsk yoghurt
1 spsk. mayonnaise
citron
Lys rørsukker

 

Bland yoghurt og mayonnaise og smag til med citron, salt og peber. Det skal være let syrligt. En kvart teske sukker giver lidt sødme.

Fin hak et halvt rødløg, rist pinjekærnerne let

Pluk broccolien til små buketter og blancher dem i kogende saltet vand 1-2 min og skyl i koldt vand.

Rør det hele sammen – Gem lidt bær og Pinjekærner til at pynte af med og slut med det

Jeg hedder Anders Hjerming. Bloggen er en konsekvens, af at jeg alligevel beskæftiger mig med mad, en meget stor del af min tid. Jeg laver mad, jeg spiser en del ude, jeg læser om mad, jeg fotograferer mad engang imellem og så er en del af min venskabskreds i madbranchen på den ene eller anden måde. På bloggen vil jeg skrive stort og småt om de fleste aspekter af mad. Der vil være opskrifter, restaurantbesøg, omtale af gear til madlavning, omtale af arrangementer o.s.v.

One thought on “Broccolisalat – en klassiker

Leave a Reply

Din emailadresse vil ikke blive offentligtgjort.Krævede felter er markeret *