Til en reception for et årstids siden fik jeg klassisk Tarte Flambe og blev helt vild med det.
Siden har jeg lavet min udgave utallige gange. Og jeg har varieret den med hvad jeg havde
lyst til og hvad jeg lige havde for hånden. De er ustyrligt lækkert og som måltid med en god
salat på siden kan det gå både som hverdags og gæste mad.
Når du bruger en færdig pizza tager det ikke lang tid fra start til færdigret.
2. stk Brugsens færdige pizza bunde
1 bæger marcapone
½ l Cremefraiche 38
200 g Mozzarella
Muskatnød
100 g parmasan
2 Rødløg
150g Pancetta eller bacon
Rosmarin
1 salsiccia pølse
1 bøtte Bøgehatte eller en bakke markchampignon
Oreogano
Bland Marcapone og cremefraiche med rigeligt friskrevet muskatnød, parmesan , salt, peber og en håndfuld mozzarella
Fordel cremen på de to pizzabunde i et jævnt lag og husk kanterne.
Udgave 1:
Fordel nu rødløg der er skåret på en mandolin eller så tyndt dine knivskills tillader,
drys med små tynde stykker pancetta/bacon og fordel en håndfuld mozzerella over.
Drys med friske rosmarin blade.
Udgave 2:
Fordel små ”knolde” af salsiccia og de let ristede bøgehatte eller markchampignon fordel en håndfuld mozzerella over.
Drys med knuste fennikelfrø.
Bages i ovnen ved 250 g varmluft i ca 20 min.
Som sagt server den med en lækker salat på siden og nyd det. Velbekommen!