Denne lette pastaret af ukendt oprindelse er opkaldt efter min ældste datter Sara. Det var hendes livret i mange år og figurere stadig ret højt på livretslisten. Retten er ”lidt” fed, men man kan næsten ikke lave nok af den, for den smager virkeligt fantastisk med den fede ost, friske basilikum og et lille stik af cayennepeber.
Til 6 personer
6 store tomater eller tilsvarende andre størrelser 😉
1,5 pose penne(mener det er 750g)
3 fed hvidløg
3 krukker Basilikum- Hakket
1,5 pose revet mozzarella
Parmesanost
Smør
salt
cayennepeber
Sæt vand over til pasta
Flå og hak tomater
Sæt tykbundet gryde over med godt med olivenolie
Svits de hele hvidløgsfed og tag dem op når de har taget god farve uden at branke..
Kom de hakkede tomater i med lidt salt og en smule cayennepeber
Kom låg på og lad det simre ved lav varme
Så kommes pasta i koge vandet og koger til al dente
Hæld vandet fra og kom pastaen ned til tomatsovsen, rør mozzarellaen og basilikummen i, slut af med at røre en stor håndfuld revet parmesan og en god klat smør i. Ostene skal smelte helt og trække ”strenge” når den er klar.
Server straks med broccoli, aspargesbroccoli eller en god salat med godt med syre 😉