Opskrifter

Saras Pasta

dkdk

Denne lette pastaret af ukendt oprindelse er opkaldt efter min ældste datter Sara. Det var hendes livret i mange år og figurere stadig ret højt på livretslisten. Retten er ”lidt” fed, men man kan næsten ikke lave nok af den, for den smager virkeligt fantastisk med den fede ost, friske basilikum og et lille stik af cayennepeber.

Til 6 personer

6 store tomater eller tilsvarende andre størrelser 😉
1,5 pose penne(mener det er 750g)
3 fed hvidløg
3 krukker Basilikum- Hakket
1,5 pose revet mozzarella
Parmesanost
Smør
salt
cayennepeber

 

Sæt vand over til pasta

Flå og hak tomater

Sæt tykbundet gryde over med godt med olivenolie

Svits de hele hvidløgsfed og tag dem op når de har taget god farve uden at branke..

Kom de hakkede tomater i med lidt salt og en smule cayennepeber

Kom låg på og lad det simre ved lav varme

Så kommes pasta i koge vandet og koger til al dente

Hæld vandet fra og kom pastaen ned til tomatsovsen, rør mozzarellaen og basilikummen i, slut af med at røre en stor håndfuld revet parmesan og en god klat smør i. Ostene skal smelte helt og trække ”strenge” når den er klar.

Server straks med broccoli, aspargesbroccoli eller en god salat med godt med syre 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *