Her har i opskriften på min Salsiccia ragu. Det er en super enkel og hurtig ret og opskriften er til fire eller to der kan tage fra 😉
Salsicciapølse er en rå italiensk pølse, som er virkelig lækker og den fåes nu flere steder i byen. Jeg køber mine på Lille Trianglen hos Spaghetti Martelli. De er ikke billige og en dag må jeg få taget mig sammen til at lave mine egne.
1.pk Salsiccia pølser (4-5.stk)
600-700g hakkede friske San Marzano tomater (Evt. Datterino)
1 stort fed hvidløg
2 mellem løg
1.spsk knuste fennikelfrø
¼ rød Chilli
Stor håndfuld hakket frisk oregano
Skvæt hvidvins/æbleeddike
Svits det findelte pølseindhold i olivenolie. Når det er stegt igennem, tilsæt finthakket løg og hvidløg
Jeg lægger et snit i pølsen og vrider indholdet ud og deler det med fingrene.
Når løget er blevet blankt kommes de knuste fennikelfrø og chilli i og steger med 2-3 min. Fjerne hinder og kærner fra chillien. Retten skal have bid, men ikke brænde.
Kom de grofthakkede tomater i og lag det koge op. I med oregano og eddike. Jeg syntes, at det skal være frisk oregano, da det så ikke kommer til at smage af pizzasauce.
Lad det hele simre i ca. 20 min og bland med bred eller hul pastatype der kan suge raguen til sig og drys med en blanding af parmesan og Pecorino.
Jeg blander parmesan og Pecorino fordi at det giver en god kombination af smag og smelteevne.
[fblike]
Tak for god inspiration, Anders.
Men det hævner sig s’gu nok på vægten ! 🙂
Held og lykke ?
Tak for opskriften … der der andre steder du kender til hvor man kan køber Salsiccia sausage? mvh. Andre
Hejsa. Du kan faktisk købe det i SuperBrugsen og Supermarco. Held og lykke med det. Anders