Saras Pasta
Denne lette pastaret af ukendt oprindelse er opkaldt efter min ældste datter Sara. Det var hendes livret i mange år…
En blog om mad og alt det uden om…
Denne lette pastaret af ukendt oprindelse er opkaldt efter min ældste datter Sara. Det var hendes livret i mange år…
Hvem husker ikke den legendariske scene fra ”Lady og Vagabonden” hvor de spiser spaghetti og kødboller i tomatsovs og det…
Denne utroligt lækre is så jeg for nogle år siden i en tv-udsendelse med Chiappas søstrenene; tre italiensk/engelske søstre,…
ALLE familier laver boller i karry og ALLE har en mening om hvordan den skal laves og smage. Jeg vil…
Disse to små “anti pasta” hapsere, stammer fra mit bud på en tre retters italiensk middag til en konkurrence, som…
Så fik jeg lejlighed for at prøve frokosten på Palægade. Sidst var det jo aftenmenuen som Magnus Mondrup Knudsen…
Nu er det sommertid og så er det suppetid! Ja, altså ikke store varme og fyldige supper, men kølige, læskende…
Jeg er så heldig, at jeg en gang i mellem får søndags besøg af mine kokkevenner. Søndag er ofte kokkenes…
Marchal er restauranten på Hotel D’Angleterre. Da hotellet genåbnede i 2013 valgte de at ansætte Ronny Emborg til at styre…
Nu er sæson to af den forrygende serie om topkokke fra hele verden frigivet på Netflix. Til dem af jer…