Mine “Boller i karry”
ALLE familier laver boller i karry og ALLE har en mening om hvordan den skal laves og smage. Jeg vil…
En blog om mad og alt det uden om…
ALLE familier laver boller i karry og ALLE har en mening om hvordan den skal laves og smage. Jeg vil…
Disse to små “anti pasta” hapsere, stammer fra mit bud på en tre retters italiensk middag til en konkurrence, som…
Så fik jeg lejlighed for at prøve frokosten på Palægade. Sidst var det jo aftenmenuen som Magnus Mondrup Knudsen…
Nu er det sommertid og så er det suppetid! Ja, altså ikke store varme og fyldige supper, men kølige, læskende…
Jeg er så heldig, at jeg en gang i mellem får søndags besøg af mine kokkevenner. Søndag er ofte kokkenes…
Marchal er restauranten på Hotel D’Angleterre. Da hotellet genåbnede i 2013 valgte de at ansætte Ronny Emborg til at styre…
Nu er sæson to af den forrygende serie om topkokke fra hele verden frigivet på Netflix. Til dem af jer…
Jeg ved at sæsonen er ved at være slut for stenbiderrogn, men i skal lige have denne lækre lille italienske…
Der er de sidste år kommet mange portrætter og dokumentere om og med kokke. “Jiro Dreams of of Sushi” fra…
Har du prøvet at lave risotto? Retten, som alle har hørt om er en af de mest præcise tilberedning, der…