Stenbiderrogn ala Barvin
Jeg ELSKER stenbiderrogn og denne udgave fik jeg for et par år siden på Barvin. Det er en fantastisk kombination…
En blog om mad og alt det uden om…
Jeg ELSKER stenbiderrogn og denne udgave fik jeg for et par år siden på Barvin. Det er en fantastisk kombination…
Jeg siger det bare: Det her smager af barndom og det smager rigtigt godt! Millionbøffen var jo den gamle danske…
Der er på nettet (Facebook) diskussioner om ”den rigtige måde” at lave diverse retter. Flest diskussioner er der om Carbonara…
Jeg var utrolig heldig for kort tid siden. Jeg købte 50 gram Baerii kaviar i Irma for latterlige 200,-. Jeg…
Jeg skulle lave et par salater forleden og det er ingen hemmelighed, at det nok ikke er det jeg spiser…
For et stykke tid siden så jeg en invitation for bloggere til at indsende en opskrift til en konkurence som…
Jeg elsker tatar og har gennem tiderne fået mange variationer, men faktisk har jeg kun fået et par stykker der…
Forleden var jeg til et bloggerevent som Fiskeribranchen aka ”2gangeomugen” aka ”Spisdanskfisk” der ville fortælle om danske fisk og opfordre…
Jeg spiser gerne sild og alligevel gør jeg det kun 4-5 gange om året. Jeg spiser naturligvis sild til højtiderne…
Så er det blevet forår og min mad begynder langsomt, men sikkert at blive lidt lettere. En af de ting…