Min Hønsesalat
Jeg er vild med hønsesalat og og når der er friske asparges bliver det ikke lækrere. Jeg har lavet min med på flere forskellige måder, men i år blev den helt forrygende. Tricket var græsk yoghurt! Så her er min opskrift .
1 stk kold kogt kylling 1200-1600g
Kog den med urter og grønsager og spis suppe dagen efter eller frys den ned til en anden dag.
200 g mayonnaise
200 g græsk yoghurt 2%
700 g blandede hvide og grønne asparges
1 spsk. Dijonsennep
1 spsk. Karry
Revet skal og saft af ¼ citron
Salt og peber
Bacon til du siger stop 😉
Kørvel til pynt
Pil kyllingekødet og del i mundrette stykker
Bland mayo, yoghurt og krydderierne
Skær aspargesene i 1,5-2 cm stykker
Blancher de hvide i ca 1-2 min og kom de grønne ved i et minut
Kom dem i en skål med koldt vand
Dryp dem godt af og vend dem med kyllingekødet i dressingen – gem lidt aspargesstykker til at pynte med
Slut af bed et drys kørvel