Opskrifter

FYN – en pastaret med sommerminder

 

 

For laaang siden holdt jeg ferie med familien i Middelfart og der opstod ideen
til denne enkle pastaret som faldt lige i ungernes smag.
Da vi har en tradition for at navngive retter her i huset, f.eks Saras pasta,
Bentes rabarberkage, Ret no.1 o.lign, endte den det poetiske navn FYN

Samlet tid ca. 30 min
4 personer

5-600 g kyllingebryst
3 løg
1 stor rød peber
1 glas rød pesto
½ rød chili efter smag
500 g tør pasta efter hvad du foretrækker

Del kyllingebrysterne på langs og skær dem så i 5 mm skiver på tværs.
Halver løgene og skær dem i tynde skiver på langs.
Del peberfrugten i 4 kvarte og skær dem i 5 mm strimler på langs.
Finhak den halve chili.

Steg kyllingestrimlerne i olivenolie ca 5 min i en høj pande/sauterpande og kom så løg, chili og peberfrugten ved.
Lad det hele stege sammen ca. 5 min. Vend så hele glasset med pesto i og giv det yderligere 5 min.

Hvis du har timet det rigtigt, er dine pasta nu klar og du kan vende det i panden.
Bum. Færdig.
Server med revet parmesan eller pecorino over og en frisk salat på siden til at tage lidt af fedmen fra retten.

Velbekommen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *