Opskrifter

Bagte portobellosvampe

Bagte portobellosvampe

Beregn 2 svampe per person til hovedmåltid.

Vi skal jo spise mere grønt og fjerne kødet som fast element i vores måltider.
Jeg lavede disse portobellosvampe forleden og savnede ikke kødet overhovedet.
Konsistens, umaminiveau og mæthed var lige i øjet.

6 portobellosvampe
2-3 skalotteløg
1 fed hvidløg
Revet Pecorino
Frisk timian
Olivenolie
Paprika

Pluk stokkene af svampene og hak dem semifint, hak løg og pluk rigeligt timian

Steg stokke og løg i en del olivenolie, det må gerne ”svømme” lidt, tilsæt timian og et presset fed hvidløg.
Det skal ikke tage meget farve så steg på mellemvarme.

Pensel ydersiden at svampene med olivenolie der er pisket sammen med paprika, salt og peber.
Læg svampene med bunden op på et stykke bagepapir i et ildfast fad.
Kom en skefuld af fyldet i ”hullet” og drys en god portion revet pecorino øverst,
hæld lidt olivenolie over og bag dem i 20-30 min ved 200 grader Server dem med lidt plukket timian på toppen.

Jeg lavede en risotto, hvor jeg vendte grovsnittet spidskål i, til og en squashsalat til. Velbekommen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *