Opskrifter

Squash carpaccio

IMG_1657

Dette er en super let ”anti pasti” eller salat som jeg fik første gang i Kroatien.

Jeg servere den gerne som tilbehør til feks. koteletter der er smørstegt med salvie. Squashens sprøde konsistens, men lidt fade smag får et skønt spark af citron, kapers og ost.
Og som sagt er den super let og hurtig at lave.

1 squash eller 2 halve grøn/gul – hvis det skal være ekstra festligt 😉
¼ citron
2 spsk. kapers
parmesan
olivenolie
evt. citrontimian

IMG_1658

Fremgangsmåde

Skær squashen i tynde skiver. De skal ikke være gennemsigtige, men tynde. Fordel dem på et fad. Rør citronsaft og olivenolie sammen – 1 del citron til 2 dele olivenolie. Dryp det over , fordel kapers og slut af med tynde skiver parmesan. Brug tyndskræller eller kartoffelskræller. Til sidst kan du drysse citrontimian over.

Stil evt. fadet koldt 15-20 min før servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *