Restaurantbesøg

Søndagsbrunch på Marchal

Billede 29-05-2016 12.07.02

Marchal er restauranten på Hotel D’Angleterre. Da hotellet genåbnede i 2013 valgte de at ansætte Ronny Emborg til at styre køkkenet. En beslutning der resulterede i en  Michelin-stjerne allerede året efter. Emborg rykkede videre og efter et par år med Christian Gerhard Gadient i spidsen, er det nu tidligere souschef på Kong Hans under Mark Lundgaard;  Andreas Bagh, der styrer løjerne.

For et lille års tid siden gav jeg et gavekort til “Søndagsbrunch på Marchal” til nogle søde madglade venner. De spurgte om jeg ikke ville med når de skulle derind og det ville jeg da gerne 😉 Det skulle vise sig, at der er MEGET lang ventetid på et bord til brunchen så med det ene og det andet gik der et lille år inden det lykkedes. Men i dag var det dagen og vi havde alle set frem til det. Og det er ventetiden værd! Det er en eksklusiv oplevelse og alligevel ikke mere formel end, at jeg kunne slappe af med at komme i shorts på denne varme majdag.

4x4

Vi blev budt velkommen med et glas champagne og en lille hapser med hummer. Tjeneren, der i øvrigt sammen med resten af personalet var med til at gøre oplevelsen rar og meget behagelig,  anbefalede at vi startede med at udvælge nogle ting fra buffeten, der ville passe til æg, da der ville komme to serveringer med æg til at starte med. De var begge meget lækre og den ene, en confiteret æggeblomme på en creme af hvide asparges og med en skum af Comteost blæste mig helt omkuld og jeg kunne senere tigge mig til en omgang mere.

Billede 29-05-2016 12.11.53

Derefter var der fri leg og buffeten er fyldt med lækkerier som laks med peberodscreme, østers med dildolie og topiak, sik rogn med creme fraiche og en hel række andre gode små hapsere og et par salater. Der var naturligvis også de obligatoriske brunchelementer som pølser, bacon, diverse yoghurter, amerikanske pandekager med mere. Alt i superlækker kvalitet. En kok serverede en meget velsmagende jordskokkesuppe og den møreste kalveculotte med en varm mayonnaiseskum !!!

Billede 29-05-2016 12.54.13

Af drikkevare var der friske juicer, kaffe og the adlibitum og som “afslutning” var der chokolademusse, pomfiteroles med blodappelsin, rabarberkage og så skønne flødeboller med mokkacreme.

Billede 29-05-2016 13.34.48

Vi havde en skøn dag og endte med at sidde tre en halv time og hygge og spise i de smukke lokaler. Hvis du skulle få lyst til at tage derind selv skal du blot være opmærksom på at til den normale søndagsbrunch er der nu ca. et års ventetid, men vores tjener fortalte at de over sommeren vil lave nogle ekstra arrangementer i hotellets palmehave. Der skulle stadig være ledige pladser, som kun kan bestilles på hotellets hjemmeside

[fblike]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *