Opskrifter

Lille italiensk snack/antipasta

rogn

Jeg ved at sæsonen er ved at være slut for stenbiderrogn, men i skal lige have denne lækre lille italienske hapser med på falderebet. Jeg fik den første gang som antipasta på en af de fantastiske ”fiskefredage” der tidligere var på Famo51 og nu er den obligatorisk her i huset så snart, der er stenbiderrogn i sigte. Den laves med mascarpone som er en slags italiensk creme fraich på 45%. Det er den man også bruger i Tiarmisu. Den fås nu i de fleste supermarkeder.

 

Stenbiderrogn med mascarpone

250 g mascarponee

150-200 g stenbiderrogn

revet citronskal

salt og peder

 

Rør godt i mascarpone så den bliver lettere at arbejde med. Vend stenbiderrognene i og smag til med citronskal og salt og peber. Server på tynde stykker ristet flute med lidt oxalis på toppen.

[fblike]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *