Opskrifter

Salsiccia ragu

 

ragu
Her har i opskriften på min Salsiccia ragu. Det er en super enkel og hurtig ret og opskriften er til fire eller to der kan tage fra 😉

Salsicciapølse er en rå italiensk pølse, som er virkelig lækker og den fåes nu flere steder i byen. Jeg køber mine på Lille Trianglen hos Spaghetti Martelli. De er ikke billige og en dag må jeg få taget mig sammen til at lave mine egne.
1.pk Salsiccia pølser (4-5.stk)
600-700g hakkede friske San Marzano tomater (Evt. Datterino)
1 stort fed hvidløg
2 mellem løg
1.spsk knuste fennikelfrø
¼ rød Chilli
Stor håndfuld hakket frisk oregano
Skvæt hvidvins/æbleeddike

 

Svits det findelte pølseindhold i olivenolie. Når det er stegt igennem, tilsæt finthakket løg og hvidløg
Jeg lægger et snit i pølsen og vrider indholdet ud og deler det med fingrene.

Når løget er blevet blankt kommes de knuste fennikelfrø og chilli i og steger med 2-3 min. Fjerne hinder og kærner fra chillien. Retten skal have bid, men ikke brænde.

Kom de grofthakkede tomater i og lag det koge op. I med oregano og eddike. Jeg syntes, at det skal være frisk oregano, da det så ikke kommer til at smage af pizzasauce.

Lad det hele simre i ca. 20 min og bland med bred eller hul pastatype der kan suge raguen til sig og drys med en blanding af parmesan og Pecorino.

Jeg blander parmesan og Pecorino fordi at det giver en god kombination af smag og smelteevne.

Jeg hedder Anders Hjerming. Bloggen er en konsekvens, af at jeg alligevel beskæftiger mig med mad, en meget stor del af min tid. Jeg laver mad, jeg spiser en del ude, jeg læser om mad, jeg fotograferer mad engang imellem og så er en del af min venskabskreds i madbranchen på den ene eller anden måde. På bloggen vil jeg skrive stort og småt om de fleste aspekter af mad. Der vil være opskrifter, restaurantbesøg, omtale af gear til madlavning, omtale af arrangementer o.s.v.

2 thoughts on “Salsiccia ragu

Leave a Reply

Din emailadresse vil ikke blive offentligtgjort.Krævede felter er markeret *