Jeg er blevet helt vild med gyoza, både købeudgaven og de hjemmelavede, der øvrigt ikke er svære at lave, men det tager vi en anden gang. Jeg faldt over et billede forleden af en suppe med gyoza og lavede noget der lignede. Dammm! Det blev godt. Hvis i bruger købeudgaven kan den bikses sammen på 30 min.
1-2 poser gyoza
2 ds. Kokosmælk
Rød karry paste
Citrongræs
Keffirlimeblade
Gulerødder
Edemamebønner
Rød peber
1 l. kraftig hønseboullion
1 lime
Forårsløg
Koriander
Rist rød karry pasta i neutral olie et par minutter, tilsæt 2 ds. kokosmælk og 1 l. hønsebouillon.
Lad det simre 5-10 min.
Kom blandede grønsager efter egen smag i (edemamebønner, gulerod, rød peber o. Lign) tilsæt hakket citrongræs og keffirlimeblade.
Lad det simre 10 min og tilsæt 1-2 pose goyza og saften af en lime og lad det så småkoge 10 min.
Server med hakkede forårsløg og koriander.
Velbekomme!