Opskrifter

Lille italiensk snack/antipasta

rogn

Jeg ved at sæsonen er ved at være slut for stenbiderrogn, men i skal lige have denne lækre lille italienske hapser med på falderebet. Jeg fik den første gang som antipasta på en af de fantastiske ”fiskefredage” der tidligere var på Famo51 og nu er den obligatorisk her i huset så snart, der er stenbiderrogn i sigte. Den laves med mascarpone som er en slags italiensk creme fraich på 45%. Det er den man også bruger i Tiarmisu. Den fås nu i de fleste supermarkeder.

 

Stenbiderrogn med mascarpone

250 g mascarponee

150-200 g stenbiderrogn

revet citronskal

salt og peder

 

Rør godt i mascarpone så den bliver lettere at arbejde med. Vend stenbiderrognene i og smag til med citronskal og salt og peber. Server på tynde stykker ristet flute med lidt oxalis på toppen.

Jeg hedder Anders Hjerming. Bloggen er en konsekvens, af at jeg alligevel beskæftiger mig med mad, en meget stor del af min tid. Jeg laver mad, jeg spiser en del ude, jeg læser om mad, jeg fotograferer mad engang imellem og så er en del af min venskabskreds i madbranchen på den ene eller anden måde. På bloggen vil jeg skrive stort og småt om de fleste aspekter af mad. Der vil være opskrifter, restaurantbesøg, omtale af gear til madlavning, omtale af arrangementer o.s.v.

Leave a Reply

Din emailadresse vil ikke blive offentligtgjort.Krævede felter er markeret *